Wat is de levertijd van jullie producten?

De levertijd van onze producten in principe 2 dagen, mits de PixioDisplays op voorraad zijn. Wilt u een actuele indicatie van onze levertijd, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik de tarieven vinden?

U kunt de tarieven opvragen in het contactformulier. We zullen u dan zo spoedig mogelijk de meest actuele prijslijst opsturen.

Kan ik de PixioDisplay, PixioDisplay Corona Informatiezuil of de PixioDispenser eerst bekijken en uitproberen?

Ja, dit kan. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde dealer voor een demo. De Desinfect Dispenser is helaas (nog) niet te bezichtigen bij onze dealers en is alleen te bekijken bij ons in Montfoort. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik de PixioDisplays zelf configureren?

De PixioDisplay werkt op Android, waarmee deze dus net zo eenvoudig werkt als een smartphone. De Corona Informatiezuil is een PixioDisplay waar u een standaard configuratiepakket bij krijgt. Hier kunt u gemakkelijk de Corona Informatiezuil inrichten op basis van uw behoeften en huisstijl. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om iets anders te tonen op uw Corona Informatiezuil.

Kunnen jullie me ook helpen met de configuratie van de PixioDisplay?

Ja! De PixioDisplays zijn eenvoudig zelf te configureren, maar als u hier hulp bij wilt of wilt u een op maat gemaakte configuratie voor uw Display, dan kunt u bij ons of een van onze dealers terecht.

Hoe kan het scherm van de PixioDisplay Corona Informatiezuil contactloos bediend worden?

De PixioDisplay Corona Informatiezuil is contactloos te bedienen met uw smartphone: er kan worden gekozen om de PixioDisplay in te richten met QR codes. Als deze gescand worden, kan de gebruiker naar een website worden geleid of er wordt bijvoorbeeld meer informatie op het scherm getoond.

Kan ik de Corona Informatiezuil ook gebruiken voor andere zaken dan corona?

Ja! De PixioDisplay Corona Informatiezuil is een PixioDisplay met een meegeleverde configuratie die is geoptimaliseerd voor het tonen van uw coronaprotocollen, maar u kunt er ook altijd iets anders op laten zien.

Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Do you have questions about the PixioDisplay? Do you want to know more, or would you like a demo?

We are happy to tell you more about the options and prices.

    Thanks for your message

    We will get back at you asap!

    a