Professionele beurs-display maar dan betaalbaar

Natuurlijk zijn er mogelijkheden zat om uw beursstand zo interactief en opvallend te maken als u zelf wilt. Daar hangt meestal een fors prijskaartje aan. Met de PixioDisplay heeft u een innovatieve en veelzijdige beurs-display in handen, maar dan wel zeer betaalbaar.

Met zijn vele interactie- en touchscreenmogelijkheden valt de PixioDisplay op elke beursvloer gegarandeerd op tussen alle roll-up banners en standaarddisplays. Vergroot de exposure voor uw producten en diensten. En trek bezoekers naar uw stand met een oogstrelende interactieve presentatie.

Eerst een keer uitproberen? U huurt al een PixioDisplay voor € 120,- per dag!

Houd de bezoekers in uw stand

Kent u dat? Het is razend druk in uw stand en u komt tijd te kort om iedereen te woord te staan. Daardoor lopen er mensen weg. Met de PixioDisplay houdt u bezoekers langer in uw stand. Zij vermaken zich met interactieve presentaties en touchscreen demo’s, terwijl u iedereen de volle aandacht geeft.

De PixioDisplay is heel praktisch in gebruik. Door zijn compacte design en uitklapbare steun neemt u de beurs-display gemakkelijk mee. Nooit meer zeulen met tv-schermen en statieven. Maar uitklappen, neerzetten en klaar!

Beurs display

Ook voor de beursorganisatie

Organiseert u zelf een beurs of evenement? Ook dan kunt u de PixioDisplay inzetten als beurs-display voor vele doeleinden. Zorg dat beursbezoekers snel de juiste stands vinden met een touchscreen plattegrond van de beursvloer. Houd uw beurspubliek op de hoogte van optredens, presentaties, lezingen en andere programmaonderdelen door de PixioDisplay te gebruiken als interactief programmaoverzicht. Geef uw beursdeelnemers en sponsors extra exposure met de PixioDisplay als promozuil.

Ruilt u de statische beurs display in voor de PixioDisplay?

De PixioDisplay is zo veel meer dan een statische beurs display. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u overtuigen door de voordelen van de PixioDisplay. Heeft u al genoeg gelezen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

PixioDisplay zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als beurs-display?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Gracias por su mensaje

    Pronto nos pondremos en contacto con usted.