Nieuw: PixioDisplay

De PixioDisplay is het veelzijdige mobiele display waarmee u uw klanten écht bereikt op de beurs, in de winkel, in de showroom of op kantoor. Een opvallende eyecatcher!

Zorg dat u opvalt

Maak indruk met streaming video, live demo’s en bewegend beeld en breng uw boodschap beter dan ooit over. Het kan allemaal met de veelzijdige PixioDisplay.

Betaalbare kwaliteit

De PixioDisplay is perfect geschikt voor grote én kleine bedrijven. Door zijn talloze toepassingsmogelijkheden. Maar ook door zijn uiterst vriendelijke prijs.

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig

Beheer zelf de informatie op het display met het gebruiksvriendelijke CMS. En bedien de PixioDisplay draadloos via uw smartphone of tablet.

Wat is de PixioDisplay?

De PixioDisplay is een innovatieve mobiele display met oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Een elegant en solide 43 inch lcd-scherm voor uw bedrijfsvideo’s, interactieve demo’s of commercials en promo’s. Compact en draagbaar, dus zeulen met tv-schermen en constructies om ze op te hangen is voorgoed verleden tijd.

Anders dan bij bijvoorbeeld een traditionele roll-up banner kunt u bij de PixioDisplay eindeloos variëren met wat er op het lcd-scherm getoond wordt. Want waar een geprinte banner maar één boodschap overbrengt ondersteunt de PixioDisplay veel verschillende bestandstypen en presentatiemogelijkheden.

U hoeft zelf geen technische of creatieve kennis te hebben, onze dealers zorgen dat uw boodschap haarscherp op de PixioDisplay terecht komt!

Mobiel display PixioDisplay

De PixioDisplays zijn veelzijdig en innovatief! Anders dan bij bijvoorbeeld een traditionele roll-up banner kunt u bij de PixioDisplay eindeloos variëren met wat er op het lcd-scherm getoond wordt. Hierdoor kunt u de displays gebruiken voor op beurzen, in uw entree of tijdens een presentatie!

Ontdek de vele toepassingen

Beurzen
Val op tussen alle roll-up banners en standaarddisplays. Trek bezoekers naar uw beursstand met een oogstrelende interactieve beurspresentatie. Vergroot de exposure voor uw producten en diensten.

Presentaties
Overtuig klanten en prospects met een krachtige salespitch. Geen saaie sheets maar interactieve presentaties. Geef bezoekers een voorproefje van uw bedrijf terwijl ze zitten te wachten op hun afspraak.

Etalages
Trek klanten naar uw winkel met bewegende productpresentaties en promo’s in uw etalage. Met een bewegingssensor zorgt u ervoor dat uw video of presentatie afspeelt als er iemand langsloopt.

Showrooms
Vergroot de beleving in uw showroom door aantrekkelijke productvideo’s te tonen. Laat klanten zelf hun product samenstellen. Uitverkocht? Bestel met één klik online via de handige touchscreen.

Evenementen
Boost de experience van uw evenement met onze PixioDisplay. Laat deelnemers live foto’s en social media posts delen, ratings geven en meedoen aan acties en prijsvragen voor meer exposure.

En nog veel meer!
De PixioDisplay kent ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden. Daardoor is het mobiele lcd-scherm ook geschikt voor bijvoorbeeld horecagelegenheden, sportclubs, opleidingsinstituten en tentoonstellingen.

video roll-up banner

"We hebben een demo model mogen zien en kunnen niet wachten tot onze PixioDisplay ingezet kan worden in onze winkels. De uitstraling en mogelijkheden van de PixioDisplay passen perfect bij de wensen van KPN."

Wouter de Winter, KPN Nederland BV

Technische specificaties

Specificaties PixioDisplay:
-                Afmetingen display 60 x 150 cm
-                Geïntegreerd 43” lcd-scherm (16:9)
-                Maximale resolutie 1920*1080
-                Android 4.2 operating system (ENG)
-                DDR3 1GB RAM werkgeheugen
-                8GB opslagcapaciteit
-                Wifi geïntegreerd 802.11b/g/n
-                USB + SD card + LAN-aansluiting
-                220 Volt aansluiting
-                Lichtgewicht model: slechts 31 kg
-                Ingebouwde speaker

Beheer de informatie op de display eenvoudig met een gebruiksvriendelijke CMS of juist eenvoudig via uw smartphone of tablet. Varieer uw boodschap met de talloze presentatie- en interactiemogelijkheden.

U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u uw boodschap op de PixioDisplay krijgt, u krijgt een vast contactpersoon bij een van onze PixioDisplay dealers die u van A tot Z ontzorgen!

Vraag direct meer informatie aan!

Goed op weg met onze PixioDisplay dealers

De PixioDisplays worden uitsluitend verkocht door onze vaste dealers. Dit zijn bedrijven met de juiste tools, de juiste kennis en de creativiteit om u te helpen maximaal profijt te halen uit uw PixioDisplay.

Dankzij onze dealers hoeft u zelf geen technische of creatieve kennis en kunde in huis te hebben! Zij helpen u om uw boodschap op het scherm te krijgen!

Weten welke PixioDisplay dealer bij u in de buurt zit? Benieuwd naar de oplossingen die zij voor u kunnen realiseren? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Neem contact met ons op!

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u vragen over de PixioDisplay? Wilt u meer weten of een demo?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!