Groots in formaat en ontwerp

De PixioDisplay Luxe is een luxe display met hoogwaardig geïntegreerd 49-inch touchscreen. De rechtopstaande zuil is hoger en groter dan de reguliere PixioDisplay en daarmee een echte blikvanger. Zorg dat men niet om u heen kan en plaats de PixioDisplay Luxe in uw etalage of winkel om de aandacht te trekken.

Zorg dat men niet meer om uw boodschap heen kan

De PixioDisplay Luxe is uitgevoerd met een hoogwaardig 49 inch touchscreen display en is daarmee groter dan de reguliere PixioDisplay.  Samen met het unieke, rechtopstaande design zorgt dit ervoor dat je niet om de PixioDisplay Luxe heen kunt. 

De PixioDisplay Luxe is groots in design en formaat.
De PixioDisplay Luxe is groots in design en formaat.

De PixioDisplay Luxe is groots in formaat en ontwerp. Zo zorgt u ervoor dat men niet meer om de PixioDisplay heen kan en uw boodschap blijft hangen.

De voordelen van de PixioDisplay Luxe

Een prachtige eyecatcher

Met een scherm van 49 inch, verwerkt in een solide display is de PixioDisplay Luxe is een onze grootste eyecatcher.

Net zo simpel als een smartphone

Doordat de PixioDisplay Luxe op Android draait is hij gebruiksvriendelijk en net zo eenvoudig te bedienen als een smartphone.

Multifunctioneel inzetbaar

Gebruik een PixioDisplay Luxe in uw etalage, als reclamedisplay of als interactief touchscreen in uw winkel of showroom. Met de PixioDisplay Luxe kan het allemaal.

Groot 49-inch touchscreen display

Het display van de PixioDisplay Luxe laat met 49 inch veel ruimte om uw boodschap over te brengen.

Vraag hier direct de prijslijst aan of stel uw vraag.

Laat u gegevens achter en we zenden u onze prijslijst zo spoedig mogelijk op. Als u een vraag heeft, kunt u die uiteraard ook achterlaten!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!