PixioDisplay
Specials

Breng jouw boodschap groot over en genereer op effectieve wijze nieuwe leads!

Verzamel klantgegevens met de PixioKiosk

De PixioKiosk combineert het beste van twee werelden: een digitaal touchscreen dat direct opvalt en de mogelijkheid om klantdata te verzamelen. Binnen winkels of showrooms is dit dé meest effectieve manier om leads te genereren of om bezoekers aan te sturen om direct een bestelling te plaatsen via jouw webshop. De PixioKiosk kan gezien worden als extra hulpmiddel op de werkvloer en is verkrijgbaar met een 49, 32 en 22-inch LCD scherm.

Alle PixioDisplays worden aangestuurd door Android. Via de Play Store heb je direct toegang tot zeer diverse applicaties. Zo kunnen zowel de PixioKiosk als de PixioDisplayLuxe op veel verschillende manieren worden ingezet.

Val groots op met de PixioDisplayLuxe

Wil jij jouw marketing een boost geven op locatie? De PixioDisplayLuxe is uitgerust met een 49 inch solide LCD scherm waarmee je direct groots opvalt! Door een stijlvolle uitstraling past dit luxe display bovendien perfect in elke setting. Communiceer jouw bedrijfsvideo, aanbiedingen of jouw webshop en neem bezoekers mee op een interactieve online reis via het veelzijdige touchscreen display.

Wat zijn de PixioDisplays?

De PixioDisplays zijn interactieve marketing- en communicatietools die te gebruiken zijn als grote Android tablets. De touchscreen displays zijn verschillend in stijl en specificaties, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: de attentiewaarde ligt zeer hoog door het interactieve scherm.

LCD-touchscreen scherm

De PixioDisplays zijn uitgerust met een LCD-touchscreen scherm, waardoor data interactief gegenereerd kan worden (denk aan leads).

Zorg voor een onvergetelijke boodschap

De PixioDisplay zorgt dat jouw boodschap écht aankomt door de zintuigen te prikkelen via bewegend beeld, zelfbediening en geluid.

Android als basis

De PixioDisplays worden aangestuurd door Android, met toegang tot een breed assortiment aan applicaties. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden!

Hoe werken de PixioDisplays?

De PixioDisplays bieden bedrijven effectieve self-service tools om klanten en bezoekers te registreren, informeren en inspireren. Met de grote interactieve displays trek je direct de aandacht van jouw ontvanger, waardoor ze een perfect middel zijn om een boodschap over te brengen en jouw doelgroep aan te zetten tot actie.

Alle PixioDisplays draaien op Android software. Zo heb je 24/7 toegang tot het internet en talloze (narrowcasting) applicaties. Geef bezoekers een kijkje in jouw webshop, toon applicaties of websites, en kies ervoor om jouw content op afstand te (laten) beheren.

LCD touchscreen in diverse formaten

De PixioDisplays zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ze zijn allemaal voorzien van een solide touchscreen dat interactief te gebruiken is door jouw bezoekers en klanten.

Eenvoudige besturing en beheer

Door de Android software op de PixioDisplays werken deze net zo eenvoudig als een tablet. De displays zijn uitgerust met WiFi en zo kun je naast internet ook gebruik maken van de Google Play Store, die toegang biedt tot talloze (narrowcasting) applicaties. Zo is het mogelijk om content op afstand te (laten) beheren.

Gemakkelijk bezoekers registreren

Met de PixioKiosk kunnen jouw bezoekers zichzelf eenvoudig inchecken of laten registreren op jouw locatie. Een bijzonder efficiënte manier om bestaande klantdata te verzamelen of om nieuwe leads te genereren.

Innovatie in sales

Met de PixioDisplays kun je onbemand nieuwe saleskanalen creëren voor jouw producten of diensten. Toon voorbijgangers jouw webshop op iedere relevante plek, laat ze producten bestellen door de QR-code te scannen en pas op locatie gebaseerde kortingen toe.

Wil je meer weten?
Of een prijslijst ontvangen?

Wil je graag weten hoe de PixioDisplayLuxe of PixioKiosk het best kunnen worden ingezet voor jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar onze prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!