Waarvoor gaat u de PixioDisplay inzetten?

De PixioDisplay is een echte aandachtstrekker die overal past. De bewegende beelden spreken direct tot de verbeelding en geven uw boodschap extra kracht. Een kleine impressie van de vele toepassingsmogelijkheden van de PixioDisplay:

Roll-up banner alternatief

Opvallen tussen de roll-up banners op de beurs? Met een interactieve eyecatcher die gegarandeerd meer bezoekers naar uw stand trekt? De PixioDisplay is hét alternatief voor een roll-up banner. Geen statisch beeld maar eindeloos variëren en eenvoudig overgaan in een interactieve presentatie. Een zeer effectieve manier om uw boodschap uit te dragen.

Meer over PixioDisplay als roll-up banner alternatief
digitale roll-up banner

Presentatiescherm

Uw salespitch, brainstorm of vergadering. Uw beurspresentatie, bedrijfsupdate of productlancering. Wat het doel van uw presentatie ook is, met de veelzijdige PixioDisplay krijgen al uw presentaties veel meer impact. Presenteer hoe, waar en wanneer u maar wilt met dit gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig te bedienen presentatiescherm.

Meer over PixioDisplay als presentatiescherm
presentatie display kantoor

Beursschermen

Neemt u ook altijd meerdere schermen mee naar een beurs? Dat is nu verleden tijd, want de PixioDisplay biedt alles in één en maakt andere beursschermen daardoor overbodig. Dus nooit meer sjouwen met schermen en statieven voor uw beurspresentatie en demo. De PixioDisplay is bovendien compact en licht, en daardoor gemakkelijk te vervoeren.

Meer over PixioDisplay als beursschermen
mobiel tv scherm beurs huren

Beurs-display

Wat is het belangrijkst voor een succesvolle beurs? Een beursstand waarmee u direct de aandacht trekt van bezoekers! De PixioDisplay is uitermate geschikt als beurs-display. Los of geïntegreerd in uw stand, deze mobiele display valt hoe dan ook op. Maak van een bezoek aan uw stand een attractie met de interactieve PixioDisplay.

Meer over PixioDisplay als beurs-display
Beurs display PixioDisplay

Beursbanner alternatief

Staat u vaak op beurzen? Dan is de PixioDisplay een aantrekkelijk alternatief voor uw beursbanner. Geen nieuwe beursbanner meer voor elke beurs, u past gewoon de presentatie aan of streamt een andere naar de geïntegreerde lcd-display. En in een oogwenk verandert u de PixioDisplay in een interactieve touchscreen. Zo wordt een bezoek aan uw beursstand nog leuker!

Meer over PixioDisplay als beursbanner alternatief
touchscreen presentatiescherm

Etalage-display

Andere producten of een nieuwe aanbieding tonen in uw etalage? Inspelen op feestdagen en actuele gebeurtenissen? Met de PixioDisplay bepaalt u zelf eenvoudig wat er getoond wordt op uw etalage-display. Zeer geschikt voor winkels en restaurants, of als etalage-display voor makelaars en uitzendbureaus. Voortaan lopen mensen uw zaak binnen in plaats van voorbij.

Meer over PixioDisplay als etalage-display
PixioDisplay etalage display

Touchscreen presentatiescherm

Uw boodschap eenrichtingsverkeer? Niet met de PixioDisplay! Met dit innovatieve touchscreen presentatiescherm geeft u presentaties en evenementen een extra dimensie. Boost de experience van uw doelgroep met de vele interactiefuncties.

Zelf een presentatie geven? Geen afstandsbediening meer nodig, en met de touchscreen opties van de PixioDisplay creëert u een boeiend en levendig verhaal.

Meer over PixioDisplay als touchscreen presentatiescherm
Touchscreen presentatiescherm

Tv-scherm huren beurs

U staat niet vaak op een beurs, maar wanneer u er wel staat wilt u toch het maximale uit uw deelname halen? Huur dan de PixioDisplay.  Met zijn haarscherpe beeld en krachtige geluid is de veelzijdige PixioDisplay hét perfecte tv-scherm voor uw beurs. Met de PixioDisplay geeft u (interactieve) presentaties, toont u eenvoudig demo’s en video’s. U kunt de PixioDisplay per dag huren bij een dealer in de buurt.

Meer over het huren van de PixioDisplay
beurs tv scherm huren

Wilt u meer weten over de toepassingen of een prijslijst ontvangen?

Wilt u meer weten over alle toepassingen van de PixioDisplay? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en zenden u graag onze meest recente prijslijst.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!