De toepassingen

Er zijn verschillende soorten PixioDisplays. Elk type display heeft specifieke eigenschappen die jou kunnen helpen om jouw doel zo goed mogelijk te bereiken. Hier vind je een overzicht van onze displays en hun toepassingsmogelijkheden.

Digitale roll-up banner voor op de beurs

Opvallen op de beurs? De PixioDisplay is hét alternatief voor een roll-up banner! Geen statische afbeelding, maar een spectaculaire combinatie van bewegend beeld, geluid en interactie via het touchscherm!

Meer over de PixioDisplay als digitale roll-up banner

Presentatiedisplay

De PixioDisplay is ideaal om in zetten als mobiel presentatiedisplay tijdens een vergadering, brainstormsessie of sales pitch. Maak veel meer impact met deze innovatieve tool die beeld, geluid en interactie combineert.

Meer over PixioDisplay als presentatiescherm

Winkel en showroom

Creëer een interactief etalage-display voor jouw winkel of showroom. Door de bewegingssensor springt het LCD-scherm aan zodra er iemand voorbij loopt. De perfecte tool om jouw producten (en aanbiedingen) of diensten te tonen!

Meer over PixioDisplay als etalage-display

Welkomstscherm bij entree

Voor een onvergetelijke ontvangst plaats je de PixioDisplay als welkomstscherm bij jouw receptie of entree. Ideaal voor horecagelegenheden of op kantoor. Laat jouw gasten voortaan onbemand inchecken, communiceer aanbiedingen of deel interessante bedrijfsinformatie! 

Meer over de PixioDisplay als welkomstscherm

Hygiëne oplossing

Naast unieke marketing- en communicatietool kun je de PixioDispenser gebruiken om bezoekers bij aankomst hun handen te laten desinfecteren. Gebruiksvriendelijk en geheel contactloos te bedienen!

Meer over de PixioDispenser als hygiëne oplossing

Wil je meer weten? Of een prijslijst ontvangen?

Wij denken graag mee met onze klanten, laat daarom hieronder je gegevens achter en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen en geven graag passend advies op maat.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!