PixioPoster

Maak je presentaties extra aansprekend met bewegend beeld, geluid en interactie.

PixioPoster: voor een interactieve boodschap die blijft hangen

De PixioPoster is een echte blikvanger in jouw winkel, etalage of beursstand. Met dit duurzame alternatief voor papieren affiches en posters kun je jouw boodschap op verschillende manieren communiceren. Kantel het scherm in een handomdraai van staand naar liggend en andersom. Stem de kijkhoek af op de situatie en het publiek dat je wilt bereiken.

De PixioPoster biedt veel meer mogelijkheden dan traditioneel POS-materiaal, zoals:

  • je producten of diensten promoten met slideshows en interactieve presentaties.
  • je website of webshop tonen, of inzoomen op specifieke acties of aanbiedingen.
  • interactieve demo’s, commercials of promo’s afspelen.
Vraag meer informatie aan!

Wat is PixioPoster?

PixioPoster is een interactief 40 inch display met LCD-touchscreen, waarvan de bediening vergelijkbaar is met een grote Android tablet. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en specificaties die één ding gemeen hebben: de attentiewaarde ligt zeer hoog door het interactieve en heldere display. Met PixioPoster wordt een bezoek aan jouw winkel of beursstand een onvergetelijke ervaring. Door de vele interactiemogelijkheden blijft jouw boodschap zeker hangen.

PixioPoster is ook beschikbaar voor verhuur!

Ontdek de PixioPoster!

Zo werkt de PixioPoster

Eenvoudig switchen tussen staand en liggend

Het LCD-scherm laat zich eenvoudig kantelen. Daardoor is PixioPoster zowel staand als liggend te plaatsen, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare ruimte.

Makkelijk te bedienen

Door de Android software werkt de PixioPoster net zo eenvoudig als een tablet. De display is standaard uitgerust met wifi en biedt via de Google Play Store toegang tot talloze (narrowcasting) applicaties. Daarmee kan je de content die wordt getoond op de PixioPoster op afstand beheren.

Innovatie in sales

Creëer met PixioPoster nieuwe, onbemande points of sales voor jouw producten of diensten. Toon voorbijgangers jouw webshop op elke gewenste plek. Doe ze een uniek aanbod, afgestemd op de locatie. QR-code scannen, bestellen en profiteren van een locatiegebonden korting. Da’s handig!

De verschillende toepassingen van de PixioPoster

Marketing & communicatie

Breng jouw boodschap op unieke wijze over aan je doelgroep. Voorzie bezoekers van belangrijke informatie en val op met bewegend beeld, zelfbediening en geluid.

Interactieve experience

Neem jouw bezoeker mee op een (online) reis via het interactieve touchscreen en creëer een zeer bijzondere klantervaring.

Leadgeneratie & sales

Gebruik de PixioPoster in jouw winkel of showroom om leads te genereren. Of als direct verkooppunt via jouw website of webshop.

Wil je meer weten? Of een prijslijst ontvangen?

Wil je graag weten hoe jij PixioPoster kan inzetten voor jouw bedrijf? Benieuwd naar onze prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!