PixioKiosk

Interactie met klanten en bezoekers met de luxe touchscreen kiosk.

Verbeter de interactie met klanten en bezoekers

De PixioKiosk combineert het beste van twee werelden: een digitaal display waarmee je de interactie met klanten en bezoekers verbetert én klantdata of leads kunt verzamelen. Ten opzichte van informatieborden of servicepunten biedt de PixioKiosk veel meer mogelijkheden:

  • Interactieve plattegrond van je gebouw of terrein
  • Realtime inchecken voor wachtrijen, activiteiten en evenementen
  • Digitale notificatieservice voor aanvangstijden of specials
  • Online registreren voor een (klanten)app of aanmelden voor de nieuwsbrief
  • Direct gebruikmaken van speciale aanbiedingen en kortingen
Vraag meer informatie aan!

Ontdek de PixioKiosk!

De mogelijkheden van de PixioKiosk

LCD-touchscreen in diverse formaten

De PixioKiosk is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en schermformaten (49, 32 en 22 inch). Allemaal voorzien van een solide touchscreen dat interactief te gebruiken is door jouw bezoekers en klanten.

Eenvoudig te bedienen en multifunctioneel

Door de Android software werkt de PixioKiosk net zo eenvoudig als een tablet. De display is standaard uitgerust met wifi en biedt via de Google Play Store toegang tot talloze applicaties. Met recht een multifunctioneel hulpmiddel op de werkvloer.

Een aanwinst voor je kantoor, hotel of recreatieterrein

Door zijn fraaie en professionele uitstraling is de PixioKiosk een aanwinst voor elke ontvangstruimte. Ontvang én informeer je je gasten voortaan in stijl. Ook zeer geschikt voor beursgebouwen, festivalterreinen, recreatieparken en hotels.

De mogelijkheden van de PixioKiosk

Service & informatie

Voorzie bezoekers van belangrijke en praktische informatie, zoals interactieve plattegronden, wachttijden, aankondigingen en locatiegebonden aanbiedingen.

Marketing & communicatie

Breng jouw boodschap op unieke wijze over aan jouw doelgroep. Val op met bewegend beeld, geluid en realtime interactiemogelijkheden, bijvoorbeeld delen via social media.

Interactie & experience

Neem jouw bezoekers mee op een (online) reis via het interactieve touchscreen en verras ze met een onvergetelijke experience.

Leadgeneratie & sales

Ontvang gasten en bezoekers, genereer leads, verzamel klantdata of verkoop direct via jouw website of webshop.

Wil je meer weten?
Of een prijslijst ontvangen?

Wil je graag weten hoe je de PixioKiosk kan inzetten voor jouw bedrijf of evenement? Benieuwd naar onze prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!