1. Hoogwaardig beeld en geluid

Welke boodschap u ook op de PixioDisplay toont, u kunt vertrouwen op een hoogwaardige multimedia ervaring. Door het geïntegreerde 43 inch lcd-scherm (16:9) met een maximale beeldschermresolutie van 1080*1920 en de krachtige ingebouwde speaker, bent u verzekerd van een haarscherp beeld en het beste geluid.

Mobiel display PixioDisplay

2. Eenvoudig te plaatsen, makkelijk te vervoeren

De afmetingen van de PixioDisplay zijn 60 x 150 cm en hij weegt 31 kg. Door het compacte en solide design laat de mobiele lcd-display zich gemakkelijk vervoeren. Bovendien is de display voorzien van een handige uitklapbare steun, waardoor u hem op elke gewenste plek kunt zetten. Een stevige draagtas is aanvullend verkrijgbaar.

Mobiel presentatiescherm

3. Gebruiksvriendelijk en draadloos bedienbaar

De PixioDisplay wordt geleverd met Android 7.1 en geïntegreerde wifi, en beschikt over 4GB werkgeheugen en 16GB opslagcapaciteit. Het scherm is op verschillende manieren te bedienen, waaronder touchscreen of via phone streaming. Uw boodschap aanpassen of een andere presentatie starten? U kunt het allemaal zelf via het gebruiksvriendelijke CMS.

draadloos presentatiescherm

4. Duurzaam ontwikkeld naar Europese maatstaven

De PixioDisplay wordt volledig volgens Europese maatstaven en keurmerken geproduceerd in onze fabriek in China. Bij de vervaardiging van de mobiele digitale display besteden we ook aandacht aan de sociale en economische duurzaamheid. Bovendien dragen we zorg voor een eerlijke beloning en gezonde en veilige arbeidsomstandigheden voor onze productiemedewerkers.

Presentatiescherm in eigen huisstijl

Wilt u meer weten over de PixioDisplays en de bijbehorende prijzen?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en zenden u zo spoedig mogelijk onze prijslijst.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!