Interactief display voor winkels en showrooms

Gebruik unieke combinaties van bewegend beeld, geluid en interactie om jouw producten en diensten te tonen.

professional display

Het ultieme etalage-display

Zet de PixioDisplay in als etalage-display en trek de aandacht van het winkelpubliek met bewegende beelden, productpresentaties en promoties. Deze mobiele, interactieve schermen zijn echte eyecatchers voor winkels en showrooms, maar ook ideaal te gebruiken als etalage-displays voor makelaars en uitzendbureaus!

Eenvoudig in gebruik

De PixioDisplay werkt als een levensgrote tablet, aangestuurd door Android. Zo heb je via WiFi direct toegang tot alle applicaties van de Google Play Store. Hierdoor zijn de gebruiksmogelijkheden eindeloos! Met een LAN-, HDMI-, SD-card en USB-aansluiting is deze handige etalage-display direct plug & play.

Haal het maximale uit de PixioDisplay

Bepaal altijd zelf de inhoud

Met de PixioDisplay bepaal je zelf eenvoudig wat er wordt getoond op jouw etalagescherm. Maar we kunnen je altijd een handje helpen met het creëren van een professionele presentatie of productpromotie!

Speel in op feestdagen of speciale gebeurtenissen

Pas de stijl van jouw display en de getoonde producten gemakkelijk aan op basis van de feestdagen, of promoot speciale kortingsacties met bewegende beelden.

Breid de winkelervaring uit met interactieve webshop

Naast fysieke producten die in jouw winkel aanwezig zijn, kun je de PixioDisplay gebruiken als interactieve webshop waar je producten aanbiedt die alleen op bestelling worden geleverd.

Of vertel jouw verhaal

Je kunt de PixioDisplay ook inzetten om meer over jouw bedrijf te vertellen aan klanten en bezoekers, door ze bijvoorbeeld meer informatie te geven over het productieproces.

PixioDisplay zelf uitproberen?

Meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als etalage-display?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!