PixioDisplay Kiosk: communiceer met bezoekers of medewerkers

De PixioDisplay Kiosk is een variant op de reguliere PixioDisplay en is perfect te gebruiken voor het inwinnen van gegevens.

De PixioDisplay is een gebruiksvriendelijk touchscreen op een mooi afgewerkte zuil die u bij de ingang van uw showroom, kantoor of winkel kunt plaatsen om met uw bezoekers te communiceren.

Communiceer met uw bezoekers of verzamel gegevens

De voet van de PixioDisplay Kiosk zorgt er voor dat het scherm in een andere hoek wordt geplaatst. Hierdoor is het nog eenvoudiger om gegevens achter te laten of te communiceren. De ergonomische voet van de PixioDisplay Kiosk ervoor dat er bij bediening van het touchscreen meer privacy is. Dit maakt de PixioDisplay Kiosk dus perfect geschikt maakt voor het verzamelen van gegevens. 

PixioDisplay kiosk close-up

"De PixioDisplay Kiosk is perfect geschikt voor interactie met bezoekers, maar kan ook helpen als administratief of communicatiemiddel binnen uw bedrijf."

De voordelen van de PixioDisplay Kiosk

PixioDisplay Kiosk: Touchscreen op zuil, het perfecte welkomstscherm of voor het invoeren van gegevens op locatie.

Perfect voor interactie

Het ontwerp van de PixioDisplay Kiosk maakt dat het nog prettig is om gegevens in te voeren en interactie te hebben met het scherm.

Privacy gewaarborgd

De PixioDisplay Kiosk is ontworpen zodat het eenvoudiger is om het scherm te gebruiken zonder dat anderen kunnen meekijken. Zo waarborgt u de privacy van de gebruiker.

Net zo gebruiksvriendelijk als een smartphone

De PixioDisplay op draait op Android en is daarmee net zo veelzijdig en gebruiksvriendelijk als een smartphone.

In verschillende formaten

De PixioDisplay Kiosk is leverbaar in diverse formaten: 22 inch, 32 inch en 49 inch. Zo is er altijd een PixioDisplay Kiosk die past bij uw situatie.

Wilt u meer weten over de PixioDisplay Kiosk? Of wilt u een prijslijst ontvangen?

Laat uw gegevens hieronder achter en we zenden u zo spoedig mogelijk onze prijslijst toe. 

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!