Roll-up banner alternatief

Val op tussen de roll-up banners met de PixioDisplay

PixioDisplay op de beurs

De digitale rolbanner voor uw beursstand

Wilt u opvallen tussen de roll-up banners op de beurs? Met een professionele eyecatcher die gegarandeerd meer bezoekers naar uw stand trekt? De PixioDisplay is hét alternatief voor een roll-up banner. Geen statisch beeld maar eindeloos variëren en eenvoudig overgaan in een interactieve presentatie.

De PixioDisplay laat zich gemakkelijk touchscreen bedienen. Ook bediening via een (USB-) muis of via phone streaming is mogelijk. En de talloze interactiemogelijkheden van deze digitale display maken een bezoek aan uw beursstand nog leuker!

Verrassend veelzijdige L-banner

Oké, de PixioDisplay kost wat meer dan een traditionele roll-up banner. Maar als mobiele digitale banner biedt hij ook veel meer mogelijkheden. Bovendien kunt u de boodschap telkens aanpassen. Hoeft u tenminste niet voor elke beurs een nieuwe roller banner te bestellen. Gewoon een andere video, presentatie of demo erop zetten en klaar is uw L-banner!

Dag auto vol rolbanners, de PixioDisplay is alles wat u nodig hebt voor een succesvolle beurs. Verrassend veelzijdig, en bovendien makkelijk te vervoeren door zijn compacte design.

roll-up banner alternatief

Geef uw beursstand een extra dimensie

Met de PixioDisplay geeft u uw beursstand een extra dimensie. In plaats van een korte blik op uw rolbanner te werpen en een folder en pen in hun tas te stoppen, blijven bezoekers langer in uw stand om uw demo uit te proberen, het product van hun keuze samen te stellen. De krachtige combinatie van beeld, geluid en interactie houdt uw bezoekers geïnteresseerd en zorgt ervoor dat zij eerder bij u zullen bestellen.

Behalve als digitaal roll-up banner alternatief kunt u de PixioDisplay nog op vele andere manieren inzetten op beurzen en evenementen. Als touchscreen informatiezuil of interactieve productconfigurator bijvoorbeeld. Of voor de realtime streaming van al uw social media. Waarvoor gaat u de PixioDisplay inzetten? Onze experts denken graag met u mee en helpen u de mogelijkheden maximaal te benutten.

roll-up banner met video

Ruilt u de roll-up banner in voor de PixioDisplay?

De PixioDisplay is zo veel meer dan een roll-up banner. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook buiten beurzen. Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u overtuigen door de voordelen van de PixioDisplay. Heeft u al genoeg gelezen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

PixioDisplay zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als digitaal alternatief voor uw roll-up banner?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!