Touchscreen presentatiescherm

Verhoog uw klanttevredenheid met meer interactie

mobiel presentatiescherm

Nooit meer de afstandsbediening vergeten

Kent u die mop van de spreker die de afstandsbediening van zijn presentatiescherm was vergeten? Had hij maar een PixioDisplay, dan kon de presentatie gewoon doorgaan. De PixioDisplay is namelijk ook als touchscreen presentatiescherm te gebruiken. Met een simpele add-on maakt u van het presentatiescherm in een oogwenk een interactieve touchscreen display.

Handig voor uw presentaties en evenementen, maar ook om klanten zelf op een interactieve wijze te laten kennismaken met uw product, dienst of bedrijf. Ingewikkeld? Integendeel, de PixioDisplay werkt net zo eenvoudig als een tablet.

Touchscreen presentatiescherm voor meer klantinteractie en betere service

Op zoek naar een manier om de klantervaring in uw winkel of op uw evenement te verbeteren? Met de PixioDisplay als touchscreen presentatiescherm lukt het! Bied uw klanten de mogelijkheid om uw product interactief te testen, te raten of te delen via social media. Laat ze zelf het gewenste product samenstellen met een interactieve productconfigurator. Zo krijgen ze een goed beeld van welk type, model, en welke vorm en kleur ze willen. Klaar? Met één klik bestellen ze het product van hun keuze via uw instore webshop. Dat is nog eens goede service!

touchscreen presentatiescherm

Presentatiescherm voor realtime inzicht in uw bedrijfsprestaties

Behoefte aan een manier om uw medewerkers meer te betrekken bij uw organisatie? Zet de PixioDisplay in als intern presentatiescherm op kantoor. Breng de doelstellingen van elke afdeling interactief en realtime in beeld en maak het voor iedereen mogelijk om via het touchscreen presentatiescherm zelf te bekijken wat zijn of haar bijdrage is aan uw bedrijfsresultaat. Welke projecten zijn volgens planning opgeleverd? Welk deel van uw salestargets is behaald? Hoeveel calls heeft uw klantenservice correct afgehandeld? Hoeveel helpdeskvragen en issues zijn opgelost? Wie is de medewerker van de maand? Geef uw medewerkers elke dag inzicht in de prestaties van uw organisatie en motiveer ze zo om samen de beste resultaten te bereiken. U blij, uw medewerkers blij én uw klanten blij. Wat wilt u nog meer?

touchscreen presentatiescherm

Ruilt u de TV in voor de PixioDisplay?

De PixioDisplay is zo veel meer dan een groot scherm. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u overtuigen door de voordelen van de PixioDisplay. Heeft u al genoeg gelezen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

PixioDisplay zelf uitproberen?

Meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als touchscreen presentatiescherm?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!