PixioDisplay huren voor beurs of event

Geef uw beursstand een professionele uitstraling

Eenmalig een multifunctioneel tv-scherm nodig dat uw beursstand direct een professionele uitstraling geeft? Met zijn haarscherpe beeld en krachtige geluid is de veelzijdige PixioDisplay hét perfecte tv-scherm voor uw beurs. Op het geïntegreerde 43” lcd-scherm kunt u presentaties, demo’s, video’s en nog veel meer tonen. Wilt u een interactief tv-scherm? Ook dat is mogelijk met de PixioDisplay. Zo maakt u uw beurspresentatie nog leuker en trekt u gegarandeerd de aandacht van uw bezoekers!

tv scherm huren beurs

Onze huur producten

Waarom een PixioDisplay huren?

Om een PixioDisplay te huren, neemt u simpelweg contact met ons op. U spreekt af wanneer u de mobiele digitale display wilt komt halen, en wij zorgen dat hij op de afgesproken datum schoon en voorzien van de basis-apps voor u klaarstaat. Met de bijgeleverde quickstart guide kunt u uw presentatie eenvoudig op de PixioDisplay zetten. Na gebruik levert u de mobiele display weer in ons in.

Wilt u zelf geen omkijken hebben naar het transport van de displays? Dat kan uiteraard ook! Indien gewenst kunnen wij het display op uw beurs of evenement afleveren en weer ophalen.

Wilt u dat uw presentatie al op de PixioDisplay staat? Of hebt u speciale apps nodig? Stuur dan van tevoren uw bestanden en wensen naar ons. Wij zetten alles voor u op de PixioDisplay, zodat u snel van start kunt.

Huur de PixioDisplay voor uw beurs

De PixioDisplay als tv-scherm voor uw beurs huren, hoe werkt dat?

Soms is een tv-scherm huren voor een beurs handiger en makkelijker dan kopen. Wat zijn de voordelen van huren?

  • Altijd de laatste versie van de systemen en apps
  • Telefonische helpdesk inbegrepen
  • Geen opslagruimte nodig
  • Geen grote investering nodig

PixioDisplay prijslijst ontvangen?

Wilt u meer weten over het huren van de PixioDisplay? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!