PixioDisplay, de veelzijdigste presentatie-display

De interactieve presentatie-display voor beurs, kantoor of winkel.

De presentatie-display waarmee u gegarandeerd opvalt

De PixioDisplay is een professioneel presentatiedisplay, die kan worden gebruikt voor oneindig veel toepassingen. Een elegant en solide 43-inch touchscreen lcd-display voor uw bedrijfsvideo’s, interactieve demo’s, commercials en promo’s. Door zijn vele interactiemogelijkheden is de PixioDisplay een presentatiedisplay van een hoger niveau.

presentatie display

Een innovatief staaltje presentatietechniek

De PixioDisplay is een digitale krachtpatser, uitgerust met Android 7.1, 4GB werkgeheugen, 16GB opslagcapaciteit, geïntegreerde wifi, en USB-, SD-card- en LAN-aansluitingen. Zo heeft u niet te maken met ingewikkelde software, want de PixioDisplay werkt net zo eenvoudig als uw tablet. Apps installeren, presentatie streamen en swipen maar!

presentatie display kantoor

Wat is de PixioDisplay?

Innovatieve touchscreen display

De PixioDisplay is dé innovatie op het gebied van digitale displays. Een elegant en solide 43 inch touchscreen lcd-display dat net zo eenvoudig werkt als een grote tablet. Ideaal voor uw bedrijfsvideo’s, demo’s, commercials en promo’s. Compact en draagbaar, dus gemakkelijk mee te nemen. Een opvallende eyecatcher!

Volop interactiemogelijkheden

De PixioDisplay is dé innovatie op het gebied van digitale displays. Een elegant en solide 43 inch touchscreen lcd-display dat net zo eenvoudig werkt als een grote tablet. Ideaal voor uw bedrijfsvideo’s, demo’s, commercials en promo’s. Compact en draagbaar, dus gemakkelijk mee te nemen. Een opvallende eyecatcher!

Gebruiksvriendelijk, duurzaam en betaalbaar

Door zijn gebruiksvriendelijkheid en voordelige prijsstelling is de PixioDisplay geschikt voor elk bedrijf. Bedien de lcd-display draadloos via uw smartphone of tablet en bepaal zelf de inhoud. De PixioDisplay wordt naar Europese maatstaven gemaakt in China. Dus mét aandacht voor duurzaamheid.

Demo aanvragen

Vanaf eind 2018 is de PixioDisplay te bewonderen in Nederland. Nu al enthousiast over deze unieke promotietool? Neem een voorsprong op uw concurrenten en reserveer alvast uw PixioDisplay. Of vraag een demo aan.

Vraag nu een demo aan!
kantoor presentatie display

Interactieve presentatie-display voor een beurs, op kantoor of in uw showroom? Etalage-display of instore webshop in uw winkel? Dankzij de vele narrowcasting toepassingsmogelijkheden is de PixioDisplay geschikt voor elk doel.

Verrassend veelzijdig

Bevat een geprinte banner maar één boodschap, de veelzijdige PixioDisplay ondersteunt vele bestandstypen en presentatiemogelijkheden. Alle gangbare bestandsformaten worden ondersteund. Dus varieer eindeloos met de boodschap op uw presentatie-display en vergroot de interactie met uw doelgroep.

mobiel presentatie display

Van presentatiescherm tot etalage-display

De PixioDisplay is de mobiele presentatie-display voor kleine én grote bedrijven. Door zijn vriendelijke prijs, maar ook door zijn veelzijdigheid: van presentatiescherm of beurs-display tot etalage-display, de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos.

professional display

De voordelen

Makkelijk mee te nemen

Anders dan andere presentatiedisplays is de PixioDisplay compact en draagbaar. Dus zeulen met tv-schermen en constructies om ze op te hangen is voorgoed verleden tijd.

Net zo gebruiksvriendelijk als uw tablet

De PixioDisplay werkt als een grote Android tablet. Download en installeer de gewenste apps. Pas uw boodschap zelf aan met het handige CMS. En bedien de lcd-display draadloos via smartphone of tablet. Of via het interactieve touchscreen.

Volledig in uw huisstijl

De presentatie-display is helemaal naar eigen wensen in te stellen. De basismodellen zijn verkrijgbaar in zwart en wit en leverbaar in diverse formaten. Het logo van uw bedrijf, product of merk erop? Wij regelen het voor u!

Onze dealers

De PixioDisplays worden uitsluitend verkocht door onze vaste dealers. Dit zijn bedrijven met de juiste tools, de juiste kennis en de creativiteit om u te helpen maximaal profijt te halen uit uw PixioDisplay.

Vind een dealer bij u in de buurt

Wilt u meer informatie over de PixioDisplay en de bijbehorende prijzen ontvangen?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als presentatie-display voor uw beurs, kantoor, winkel of showroom?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!