PixioDisplay

Trek gegarandeerd de aandacht van bezoekers in winkels, showrooms, op een beurs of op kantoor!

De PixioDisplay
valt op en werkt makkelijk!

Met een 43-inch solide LCD scherm is de PixioDisplay een eyecatcher waar bezoekers interactief gebruik van kunnen maken door te scrollen over het touchscreen. Dit professionele presentatiedisplay wordt door onze klanten gezien als een levensgrote tablet, aangestuurd door Android. Via de Play Store heb je direct toegang tot elke applicatie.

Zo kun je de PixioDisplay op afstand aansturen en op zeer diverse manieren inzetten. Denk hierbij aan:

  • Het tonen van jouw website of webshop
  • Jouw bedrijfvideo, bedrijfpresentatie of advertentie
  • Een informatie zuil voor bezoekers
  • Voor demo’s, commercials of promo’s.

Haal het maximale uit jouw PixioDisplay door bestaande klantgegevens te verzamelen en nieuwe leads te genereren via het interactieve touchscreen!

Vraag meer informatie aan!

Ontdek de PixioDisplay!

Een multifunctioneel en flexibel presentatiedisplay!

Door een geïntegreerde WiFi-module, ingangen voor USB, SD-card en LAN aansluiting is de PixioDisplay zowel online als offline te gebruiken. Vanwege een inklapbare stalen constructie (achterzijde) en uitrusting met wieltjes is het interactieve scherm eenvoudig te verplaatsen. En met een speciaal op maat gemaakte draagtas is de PixioDisplay ook nog eens gemakkelijk en schadevrij te vervoeren! Ideaal om op verschillende locaties en op diverse manieren in te zetten.

PixioDisplay is ook beschikbaar voor verhuur!

De veelzijdige toepassingen van de PixioDisplay

Marketing & communicatie

Breng jouw boodschap op unieke wijze over aan jouw doelgroep. Voorzie bezoekers van belangrijke informatie en val op met bewegend beeld, zelfbediening en geluid.

Interactie

Neem jouw bezoeker mee op een (online) reis via het interactieve touchscreen en creëer een zeer bijzondere klantervaring.

Sales

Gebruik de PixioDisplay binnen jouw winkel of showroom om leads te genereren of als direct verkooppunt via jouw website of webshop.

Hoe werkt de PixioDisplay?

De PixioDisplay biedt bedrijven een effectieve self-service tool om klanten en bezoekers te registreren, informeren en inspireren. Met het grote interactieve display trek je direct de aandacht van jouw ontvanger, waardoor het een perfect middel is om een boodschap over te brengen en jouw doelgroep aan te zetten tot actie.

De PixioDisplay draait op Android software. Zo heb je 24/7 toegang tot het internet en talloze (narrowcasting) applicaties. Geef bezoekers een kijkje in jouw webshop, toon applicaties of websites, en kies ervoor om jouw content op afstand te (laten) beheren.

Groot 43-inch LCD touchscreen

Het royale formaat van de PixioDisplay zorgt ervoor dat hij niet is te missen bij binnenkomst. Het solide touchscreen is interactief te gebruiken door jouw bezoekers en klanten.

Eenvoudige besturing en beheer

Door de Android software op de PixioDisplay werkt deze net zo eenvoudig als een tablet. De display is uitgerust met WiFi en zo kun je naast internet ook gebruik maken van de Google Play Store, die toegang biedt tot talloze (narrowcasting) applicaties. Zo is het mogelijk om content op afstand te (laten) beheren.

Gemakkelijk te verplaatsen

De PixioDisplay is voorzien van wieltjes en komt met een handige draagtas, waardoor je het interactieve display gemakkelijk van locatie kunt wisselen.

Innovatie in sales

Met de PixioDisplay kun je onbemand nieuwe saleskanalen creëren voor jouw producten of diensten. Toon voorbijgangers jouw webshop op iedere relevante plek, laat ze producten bestellen door de QR-code te scannen en pas op locatie gebaseerde kortingen toe.

Wil je meer weten? Of een prijslijst ontvangen?

Wij denken graag mee met onze klanten. Laat hieronder je gegevens achter en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen en geven passend advies op maat.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!