Professioneel presentatiescherm

Gebruik unieke combinaties van bewegend beeld, geluid en interactie om onvergetelijke presentaties neer te zetten.

Met de PixioDisplay Corona Informatiezuil brengt u alle bezoekers op de hoogte van veiligheidsmaatregelen!

Hét mobiele presentatiedisplay

Zet jouw sales pitch, brainstorm of bedrijfsvergadering extra kracht bij met een presentatie die de zintuigen prikkelt! Met de veelzijdige PixioDisplay krijgen al jouw presentaties meer impact. Presenteer hoe, waar en wanneer jij het wilt met dit eenvoudig te vervoeren en te bedienen presentatiescherm.

Eenvoudig in gebruik

De PixioDisplay werkt als een levensgrote tablet, aangestuurd door Android. Zo heb je via WiFi direct toegang tot alle applicaties van de Google Play Store. Hierdoor zijn de gebruiksmogelijkheden eindeloos! Met een LAN-, HDMI-, SD-card en USB-aansluiting is deze handige presentatiedisplay direct plug & play.

Haal het maximale uit de PixioDisplay

Standaard geplaatst in jouw vergaderruimte

Geen doorsnee flipovervellen of standaard powerpointpresentatie meer, maar jouw vergaderagenda, presentatie en notities overzichtelijk op het presentatiescherm.

Maak elke vergadering nóg interactiever

De PixioDisplay biedt volop mogelijkheden voor interactie. Denk hierbij aan online brainstormen, samen aan een document werken en zelfs virtueel vergaderen!

Geef onvergetelijke presentaties op locatie

Geef een interactieve presentatie of overtuigende sales pitch aan jouw klanten of prospects op locatie. Door het compacte en solide design kun je de PixioDisplay eenvoudig in- en uitklappen en vervoeren.

Of als informatiescherm in de lobby

Je kunt de PixioDisplay ook inzetten als informatiescherm bij de entree van jouw bedrijf. Daarop houd je jouw medewerkers altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen!

Benieuwd hoe je de PixioDisplay kunt inzetten voor jouw bedrijf?

We denken graag mee met onze klanten. Laat daarom hier je gegevens achter en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen en geven graag passend advies op maat.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!

    Ook op zoek naar een interessante giveaway? Ontdek de PixioCard!

    Een luxe brochure met daarin een videoboodschap kan een bijzondere impressie achterlaten bij jouw prospects en klanten. Een inspirerende giveaway die ook na jouw presentatie of sales pitch een onvergetelijke indruk achterlaat!  

    Meer over de PixioCard