PixioDisplay
Luxe

De interactieve LCD-touchscreen waarmee jouw boodschap gegarandeerd opvalt.

Val gegarandeerd op met de PixioDisplay Luxe

Op zoek naar een stijlvolle oplossing om jouw marketing een boost geven op locatie? Ontdek de PixioDisplay Luxe, een solide 49 inch LCD-scherm op een luxe standaard. Een veelzijdige touchscreen display waarmee je gegarandeerd opvalt. Door zijn stijlvolle vormgeving past de PixioDisplay Luxe perfect in elke setting. Communiceer jouw bedrijfsvideo, aanbiedingen of jouw webshop en neem bezoekers mee op een interactieve online reis.

Vraag meer informatie aan!

Wat is PixioDisplay Luxe?

PixioDisplay Luxe is een interactieve marketing- en communicatietool waarvan de bediening vergelijkbaar is met een grote Android tablet. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en specificaties die één ding gemeen hebben: de attentiewaarde ligt zeer hoog door het interactieve en heldere display.

PixioDisplay Luxe is ook beschikbaar voor verhuur

Ontdek de PixioDisplay Luxe!

De voordelen van PixioDisplay Luxe

Interactieve dataweergave

Het LCD-touchscreen leent zich bij uitstek voor een interactieve en visuele weergave van data, zoals leads, omzet, aantal bezoekers, percentages, en dergelijke.

Jouw boodschap komt écht aan

De kracht van bewegend beeld, geluid én interactie prikkelt de zintuigen en zorgt ervoor dat jouw boodschap gegarandeerd binnenkomt.

Eindeloos veel mogelijkheden met Android

PixioDisplay Luxe draait op Android en biedt toegang tot een breed assortiment aan applicaties. Eindeloos veel mogelijkheden om dit interactieve scherm in te zetten dus!

Zo werkt PixioDisplay Luxe

De PixioDisplay Luxe biedt effectieve selfservice tools om klanten en bezoekers te registreren, informeren, inspireren en overtuigen. Het grote interactieve display trekt direct de aandacht van je publiek. Hét perfecte middel om jouw boodschap over te brengen en je doelgroep aan te zetten tot actie. Door de Android software waar PixioDisplay Luxe op draait, heb je 24/7 toegang tot het internet en talloze (narrowcasting) applicaties. Geef bezoekers een kijkje in jouw webshop of doe ze een interessant aanbod, toon apps of websites, en beheer je content op afstand.

Diverse formaten

PixioDisplay Luxe is verkrijgbaar in verschillende formaten. Allemaal voorzien van een solide touchscreen dat interactief te gebruiken is door jouw bezoekers en klanten.

Eenvoudig te bedienen

Door de Android software werkt de PixioDisplay Luxe net zo eenvoudig als een tablet. De display is standaard uitgerust met wifi en biedt via de Google Play Store toegang tot talloze (narrowcasting) applicaties. Daarmee kan je de content die wordt getoond op de Pixio Display Luxe op afstand beheren.

Gemakkelijk bezoekers registreren

Met de PixioDisplay Luxe kunnen jouw bezoekers zichzelf eenvoudig inchecken of registreren op jouw locatie. Bijvoorbeeld via een interactief formulier of app. Een bijzonder efficiënte manier om klantdata te verzamelen of nieuwe leads te genereren.

Innovatie in sales

Creëer met PixioDisplay Luxe nieuwe, onbemande saleskanalen voor jouw producten of diensten. Toon voorbijgangers jouw webshop op elke gewenste plek. Doe ze een uniek aanbod, afgestemd op de locatie. QR-code scannen, bestellen en profiteren van een locatiegebonden korting. Dat werkt goed!

Wil je meer weten?
Of een prijslijst ontvangen?

Wil je graag weten hoe jij PixioDisplay Luxe kan inzetten voor jouw bedrijf? Benieuwd naar onze prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!