Beursschermen

Laat uw boodschap écht binnenkomen met de PixioDisplay

PixioDisplay op de beurs

PixioDisplay, het multifunctionele beursscherm

Wat is úw boodschap voor de beursdeelnemers? Met de multifunctionele beursschermen van PixioDisplay kunt u alle kanten uit. Van promotievideo’s en demo’s tot interactieve presentaties en exclusieve beurspromo’s, met de PixioDisplay komt uw boodschap écht binnen bij uw doelgroep. Verras, verleid en overtuig uw bezoekers meer dan ooit.

Op zoek naar een professionele partner die u kan helpen om de mogelijkheden van uw PixioDisplay maximaal te benutten? Onze dealers hebben de juiste kennis en kunde om uw boodschap perfect in beeld te brengen via de PixioDisplay.

Eerst een keer uitproberen? U huurt al een PixioDisplay voor € 120,- per dag!

De PixioDisplay, meer hebt u niet nodig

Neemt u ook altijd meerdere schermen mee naar een beurs? Dat is nu verleden tijd, want de PixioDisplay is alles wat u nodig hebt voor een succesvolle beurs. Andere beursschermen zijn vanaf nu overbodig dankzij de geweldige alles-in-één functies van deze mobiele digitale display.

De PixioDisplay laat zich eenvoudig en op veel verschillende manieren bedienen. Bedient u hem liefst met een (USB) computermuis, touchscreen of via phone streaming vanuit uw smartphone of tablet? Het kan allemaal. Bovendien is de lcd-display compact en licht, en daardoor gemakkelijk te vervoeren.

beursschermen touchscreen

Ook voor de organisator

Bent u zelf de organisator van een beurs of evenement? Ook dan kunt u de PixioDisplay in uw voordeel gebruiken. Plaats beursschermen met een touchscreen plattegrond van de beursvloer op strategische plaatsen zodat mensen snel de juiste stands en zalen vinden. Informeer uw beursbezoekers over gastsprekers, artiesten, workshops en andere programmaonderdelen door de PixioDisplay te gebruiken als interactief programmaoverzicht. Geef uw beursdeelnemers en sponsors de mogelijkheid hun beursaanbieding, logo of korte bedrijfsvideo centraal te vertonen met de PixioDisplay als promozuil.

De PixioDisplay heeft de kracht en mogelijkheden van een computer maar werkt precies zoals een tablet.

mobiel beursscherm

PixioDisplay als vervanging voor uw beursschermen?

De PixioDisplay is zo veel meer dan een beursscherm. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u overtuigen door de voordelen van de PixioDisplay. Heeft u al genoeg gelezen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

PixioDisplay zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als beursscherm?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!