Digitale roll-up banner voor op de beurs

Val op tussen de statische roll-up banners met een interactieve PixioDisplay!

PixioDisplay op de beurs

Dé interactieve banner voor jouw beursstand

Opvallen op de beurs? De PixioDisplay is hét alternatief voor een roll-up banner! Geen statische afbeelding, maar een spectaculaire combinatie van bewegend beeld, geluid en interactie via het touchscherm. Een effectieve manier om jouw boodschap over te brengen op beurzen en evenementen!

Eenvoudig in gebruik

De PixioDisplay werkt als een levensgrote tablet, aangestuurd door Android. Zo heb je via WiFi direct toegang tot alle applicaties van de Google Play Store. Hierdoor zijn de gebruiksmogelijkheden eindeloos! Met een LAN-, HDMI-, SD-card en USB-aansluiting is deze handige presentatiedisplay direct plug & play.

Haal het maximale uit de PixioDisplay

Genereer klantgegevens en leads

Gebruik de PixioDisplay als lead generation tool. Laat jouw bezoekers op eenvoudige wijze hun gegevens achterlaten via het geïntegreerde touchscherm.

Toon jouw website of webshop

Geef bezoekers direct een eerste indruk van jouw producten of diensten. Via een webshop op de PixioDisplay kun je een direct verkoopkanaal realiseren.

Geef een presentatie

Geef een interactieve presentatie met jouw bedrijfsvideo. Dit kan zowel online als eenvoudig via USB aansluiting!

Combineer

Zet de PixioDisplay multifunctioneel in en schakel gemakkelijk tussen presentatie, bedrijfsvideo, slideshow, webshop of applicatie.

Benieuwd hoe je de PixioDisplay kunt inzetten voor jouw bedrijf?

We denken graag mee met onze klanten. Laat daarom hier je gegevens achter en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen en geven graag passend advies op maat.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!

    Ook op zoek naar een interessante giveaway? Ontdek de PixioCard!

    Een luxe brochure met daarin een videoboodschap kan een bijzondere impressie achterlaten bij de bezoekers van jouw stand. Een inspirerende giveaway die ook na de beurs een onvergetelijke indruk achterlaat!  

    Meer over de PixioCard