Etalage-display

Trek meer klanten naar uw winkel met de PixioDisplay

Maak binnenlopers van voorbijgangers

Laat uw voorbijgangers lekker staan. Wacht, wat? Voor uw etalage, bedoelen wij. Zet de PixioDisplay in als etalage-display en trek de aandacht van het winkelpubliek met bewegende beelden, productpresentaties en promo’s. Deze mobiele etalage-schermen zijn echte eyecatchers voor winkels en restaurants, of als etalage-display voor makelaars en uitzendbureaus. Door de bewegingssensor springt de lcd-display aan zodra er iemand langsloopt. Zo zorgt u dat mensen uw zaak niet langer voorbijlopen, maar binnenlopen.

Duur? Integendeel! Behalve veelzijdig is de PixioDisplay ook zeer betaalbaar.

Bepaal zelf de inhoud van uw etalage-display

Andere producten of een nieuwe aanbieding? Inspelen op feestdagen en actuele gebeurtenissen? Met de PixioDisplay bepaalt u zelf eenvoudig wat er getoond wordt op uw etalage-display. 

Wilt u hulp bij het opzetten van een professionele presentatie of promotiecampagne? Onze PixioDisplay dealers hebben de juiste kennis en kunde om u hierin van A tot Z te ontzorgen.

PixioDisplay etalage display

Getest: etalage-display voor makelaars

De PixioDisplay is bijzonder geschikt als etalage-display voor makelaars. Als makelaar wilt u immers uw voortdurend wisselende aanbod snel in uw etalage kunnen tonen. Nooit meer wachten op de printer of de drukker, maar met één druk op de knop verschijnen uw nieuwste objecten direct op de display. Nieuw aanbod? Vraagprijs aangepast? Andere foto? Uw past het zelf in een oogwenk aan via het gebruiksvriendelijke CMS. Alle gangbare bestandstypes worden ondersteund door de PixioDisplay, dus u kunt nog meer doen met uw digitale brochures. Zo bespaart u tijd, moeite én geld.

Ook voor winkels en andere middenstand is de PixioDisplay perfect als etalage-display. Bijvoorbeeld het uitzendbureau dat de nieuwste vacatures direct in de etalage wil vertonen. De horecagelegenheid met wisselende dagmenu’s en speciale aanbiedingen. De opticien met zijn brede assortiment brillen en contactlenzen. De telecomwinkel met de nieuwste modellen laptops, smartphones en tablets. Door de PixioDisplay gaat er een wereld van toepassingsmogelijkheden voor u open.

etalage display voor makelaars

Ruilt u de statische etalage display in voor de PixioDisplay?

De PixioDisplay is zo veel meer dan een etalage display. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u overtuigen door de voordelen van de PixioDisplay. Heeft u al genoeg gelezen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

PixioDisplay zelf uitproberen?

Meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als etalage-display?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!