Mobiel presentatiescherm

Geef overal presentaties met impact met de PixioDisplay

mobiel presentatiescherm

Presentatiescherm voor uw vergaderruimte

De PixioDisplay is niet alleen geschikt voor beurzen, maar ook voor op kantoor. Als welkomstscherm of informatiescherm in uw hal of wachtruimte. Of als mobiel presentatiescherm in uw vergaderruimte. PixioDisplay is de interactieve touchscreen display met de kracht van een computer die werkt als een grote tablet. Apps downloaden en installeren, presentaties of andere bestanden streamen en hij is klaar voor gebruik. Makkelijker kan bijna niet.

Geen doorsnee flipovervellen of standaard powerpointpresentatie meer, maar uw vergaderagenda, presentatie en notities overzichtelijk op het presentatiescherm. Daarnaast biedt de PixioDisplay volop mogelijkheden voor interactie. Bijvoorbeeld online brainstormen, samen aan een document werken en zelfs virtueel vergaderen. Vergaderen was nog nooit zo effectief!

Presenteer waar u wilt met een mobiel presentatiescherm

Mobiel presentatiescherm meenemen naar klanten en prospects voor een overtuigende salespitch? Presentatiescherm verplaatsen naar een andere vergaderruimte? Wat het doel van uw presentatie ook is en waar u de presentatie ook geeft, met de veelzijdige PixioDisplay krijgen al uw presentaties veel meer impact.

Door het compacte en solide design kunt u de PixioDisplay eenvoudig in- en uitklappen en vervoeren. En door de innovatieve touchscreen display hebt u geen afstandsbediening meer nodig. Zo kunt u op elke gewenste plek uw doelgroep bereiken met prachtige interactieve presentaties!

presentatiescherm mobiel vergaderruimte

Presenteren en samenwerken

De PixioDisplay leent zich voor vele doeleinden binnen uw organisatie. Salespitches en marketingpresentaties. Medewerkersupdates en standups. Maar ook als informatiescherm in uw lobby. En voor het realtime monitoren van doelstellingen en processen, bijvoorbeeld op uw klantenservice, verkoopkantoor of IT-afdeling.

Door de handige touchscreen display en de vele interactiemogelijkheden is de PixioDisplay bovendien zeer geschikt als tool voor samenwerken aan projecten. Zet hem in als alternatief voor uw whiteboard of flipover tijdens project-kickoffs en brainstormsessies, en sla de resultaten direct op. Doordat alle gangbare bestandstypes worden ondersteund, kunt u de bestanden vanuit het mobiele presentatiescherm bovendien in een paar klikken delen met medewerkers en klanten. Zo helpt de PixioDisplay u overzicht te houden en bespaart u zich veel tijd en moeite.

Mobiel presentatiescherm vergaderruimtes

Ruilt u de TV in voor de PixioDisplay?

De PixioDisplay is zo veel meer dan een groot scherm. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u overtuigen door de voordelen van de PixioDisplay. Heeft u al genoeg gelezen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

PixioDisplay zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als mobiel presentatiescherm?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!