Welkomstscherm
bij entree

Communiceer eenvoudig met klanten en bezoekers via het gebruiksvriendelijke touchscherm.

De PixioDisplay voor een warm welkom!

Met de PixioDisplay geef je iedereen altijd een warm welkom! Met dit interactieve welkomstscherm kun je jouw gasten en klanten altijd op onbemande wijze van de juiste informatie voorzien. Gebruik het scherm om te communiceren met jouw bezoekers of om belangrijke klantinformatie te verzamelen. Of om bijvoorbeeld hotelgasten te laten inchecken!

Eenvoudig in gebruik

De PixioDisplay werkt als een levensgrote tablet, aangestuurd door Android. Zo heb je via WiFi direct toegang tot alle applicaties van de Google Play Store. Hierdoor zijn de gebruiksmogelijkheden eindeloos! Met een LAN-, HDMI-, SD-card en USB-aansluiting is deze handige welkomst-display direct plug & play.

Haal het maximale uit de PixioDisplay

Perfect voor interactie

Het ontwerp van de PixioDisplay maakt het prettig om gegevens in te voeren en interactie te hebben met de informatie op het scherm.

Privacy gewaarborgd

De speciale PixioKiosk is zo ontworpen dat bezoekers het scherm kunnen gebruiken zonder dat anderen kunnen meekijken. Zo wordt de privacy van de gebruiker gewaarborgd.

Deel belangrijke informatie of promoties met gasten

Deel als bedrijf de omgangsregels of het laatste nieuws. Voor horecagelegenheden is het scherm ideaal om bijvoorbeeld de dagspecial of het weekmenu te promoten.

Of een onvergetelijke welkomstvideo

Geef jouw bezoekers een warm welkom door een persoonlijke welkomstvideo te laten zien bij binnenkomst. Daarin kun je kort vertellen wie jullie zijn en wat jullie bedrijf bijzonder maakt!

Benieuwd hoe je de PixioDisplay kunt inzetten voor jouw bedrijf?

We denken graag mee met onze klanten. Laat daarom hier je gegevens achter en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen en geven graag passend advies op maat.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!