Beursbanner alternatief

Met de PixioDisplay trekt u pas echt de aandacht

PixioDisplay op de beurs

PixioDisplay, de nieuwe generatie beursbanners

Staat u vaak op beurzen? Dan is de PixioDisplay een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief voor uw beursbanner. Geen nieuwe beursbanner meer voor elke beurs, u past gewoon de presentatie aan of streamt een andere naar het geïntegreerde lcd-scherm. En in een oogwenk verandert u de PixioDisplay in een interactieve touchscreen. Ingewikkeld? Integendeel! De PixioDisplay laat zich net zo eenvoudig bedienen als een tablet. Zo wordt een bezoek aan uw beursstand nog leuker!

Eenmalig een alternatief voor uw beursbanner nodig? U kunt de PixioDisplay ook huren. Vraag naar de mogelijkheden.

Eerst een keer uitproberen? U huurt al een PixioDisplay voor € 120,- per dag!

Geef uw beursdeelname een extra dimensie

Met de PixioDisplay als beursbanner geeft u uw stand een extra dimensie. Beursbezoekers blijven langer kijken, worden sneller aangesproken door de krachtige combinatie van beeld, geluid en interactie en zullen eerder bij u bestellen. In plaats van dat ze een korte blik op uw rolbanner werpen, een folder en pen in hun tas stoppen en weer doorlopen, overtuigt u hen direct dat uw bedrijf, product of dienst het antwoord is op hun vraag.

Behalve als alternatief voor uw beursbanner leent de PixioDisplay zich voor nog vele andere doeleinden op beurzen en evenementen. Als touchscreen beursplattegrond of interactieve informatiezuil bijvoorbeeld. Of voor de exposure van beursdeelnemers en sponsors. Hoe wilt u de PixioDisplay inzetten? Onze experts denken graag met u mee en helpen u de mogelijkheden maximaal te benutten.

beursbanner of promotie banner

Niet alleen kijken maar ook direct bestellen

Hoe makkelijk is het als bezoekers in uw beursstand uw product niet alleen kunnen bewonderen, maar ook direct een bestelling kunnen doen? Met de PixioDisplay biedt u beursbezoekers meer dan met een standaard beursbanner. Een interactieve commercial of promotie banner, waarna de kijker met één druk op het scherm meteen kan profiteren van uw exclusieve aanbieding.

De PixioDisplay is daarmee hét innovatieve alternatief voor een beursbanner voor als u meer uit uw beursdeelname wil halen: interactief, veelzijdig en ook nog eens zeer betaalbaar!

Touchscreen beursbanner

Ruilt u de beursbanner in voor de PixioDisplay?

De PixioDisplay is zo veel meer dan een beursbanner. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u overtuigen door de voordelen van de PixioDisplay. Heeft u al genoeg gelezen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

PixioDisplay zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioDisplay als alternatief voor uw beursbanner?

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!