Laat klanten stilstaan bij jouw boodschap

Geen torenhoge investeringen en zonder zorgen te plaatsen. De PixioDispenser voor maar € 38,- per maand bij jou op de zaak!

Zet het "moetje" in als jouw nieuwe marketingmoment.

Als ondernemer ben je verplicht om allerlei voorzorgsmaatregelen te nemen. De winkel- en bezoekervaring verandert en de focus ligt op hygiëne. Waarom niet dat moment omzetten naar een moment waar jij als ondernemer iets mee kunt?

Gebruik het moment dat jouw bezoeker stilstaat om echt met de klant te communiceren. Presenteer bedrijfsfilms en slideshows, laat productaanbod of advertenties zien en nodig hen via het 21,5” touchscreen display gelijk uit tot actie.

Naast het tonen van de door u gewenste informatie, biedt de PixioDispenser de mogelijkheid specifieke data te verzamelen of uw relaties extra faciliteiten te bieden. Denk hierbij aan:

  • Het laten aanmelden van bezoekers;
  • Het inchecken van gasten of materialen;
  • Het inschrijven voor nieuwsbrieven en workshops;
  • Het verzamelen van (klant)gegevens;
  • Het bezoeken van apps of bijvoorbeeld uw webshop.
Vertel mij meer over de mogelijkheden!

Multifunctioneel inzetbaar op iedere locatie, met focus op hygiëne.

Dankzij de stijlvolle uitstraling past de PixioDispenser goed in iedere professionele omgeving zoals een ontvangstruimte, lobby of receptie. Ook in horecagelegenheden of winkels is de PixioDispenser multifunctioneel inzetbaar. Door het interactieve 21,5 inch touchscreen is de PixioDispenser de ideale tool om in contact te maken met uw bezoekers en tegelijk de hygiëne te waarborgen.

De PixioDispenser draait op Android, waardoor de content op het scherm zeer eenvoudig en zelfs op afstand te configureren is.

Vraag een prijslijst aan

Marketing

Gebruik de PixioDispenser als uniek marketingmiddel en toon slideshows, advertenties, productaanbod of bedrijfspresentaties op het 21,5 inch scherm om gericht uw doelgroep te bereiken.

Informatievoorziening

Toon op het PixioDisplay voor de bezoeker relevante informatie, nieuws of een plattegrond. Of geef de coronmaatregelen weer voor extra veiligheid.

Interactie

Het grote touchscreen maakt het mogelijk om bezoekers een bestelling te laten plaatsen. Of speelt de PixioDispenser bijvoorbeeld een rol in bijvoorbeeld het incheckproces in een hotel.

Hoe werkt de PixioDispenser?

Met de PixioDispenser biedt u de mogelijkheid om handen te ontsmetten. Tegelijkertijd vraagt het 21,5 inch display direct de aandacht, waardoor het een perfect middel is om een boodschap over te brengen.

De PixioDispenser draait op Android, waardoor er dus apps of websites op kunnen draaien en de PixioDispenser net zo eenvoudig te bedienen is als uw tablet. 

Desgewenst kunt u er ook voor kiezen om de content op afstand te (laten) beheren.

 

Contactloze desinfectiespray

De desinfectiespray is contactloos te gebruiken door de sensor. Naast de standaard desinfectiespray zijn eventueel ook andere vullingen mogelijk.

Groot 21,5 inch touchscreen

Het display is een echte eyecatcher en geschikt voor allerlei toepassingen.

Eenvoudig in beheer

Door de Android-software op de PixioDisplay werkt deze net zo eenvoudig als een tablet. Ook is het mogelijk de content op afstand te (laten) beheren.

Veilig en hygiënisch

Na het gebruik van het touchscreen kunnen de handen eenvoudig worden gedesinfecteerd voor optimale hygiëne.

Benieuwd hoe u de PixioDispenser kunt inzetten voor uw bedrijf?

Wilt u weten hoe u de PixioDispenser kunt inzetten voor uw bedrijf? Laat dan hieronder uw gegevens achter we sturen u zo spoedig mogelijk onze prijslijst op. Ook denken we graag met u mee en beantwoorden we uw vragen.

Wilt u een prijslijst aanvragen? Of heeft u een andere vraag?

Vul dan dit contactformulier in. We zullen u zo spoedig mogelijk een prijslijst toesturen. Indien u een vraag heeft achtergelaten, zullen we deze uiteraard ook beantwoorden!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!