De PixioDispenser

Trek direct de aandacht tijdens desinfecteren van de handen! Heet jouw gasten warm welkom, desinfecteer en informeer.

De unieke marketing- en communicatietool met touchscreen display.

Met de hernieuwde focus op hygiëne is de PixioDispenser de ideale tool om met jouw bezoekers te communiceren tijdens het desinfecteren van de handen. Zo kies je het perfecte moment uit om stil te staan bij een boodschap die jij graag overbrengt via het 21,5inch LCD scherm met touchscreen die gelijk uitnodigt tot interactie.

Naast het tonen van informatie kan de PixioDispenser ook ingezet worden om klantgegevens te genereren of om jouw bezoekers mee nemen op een (online) reis voor een unieke klantervaring. Denk hierbij aan:

  • Het aanmelden en registreren van bezoekers;
  • Een informatiepunt met info, nieuws en het weer (via narrowcasting);
  • Het inschrijven voor nieuwsbrieven;
  • Het verzamelen van klantgegevens;
  • Het bezoeken van jouw website of webshop.
Vraag meer informatie aan!

Professioneel ontvangst en multifunctioneel

Dankzij de fraaie uitstraling van de PixioDispenser past deze uitstekend in elke ontvangstruimte. Zowel binnen kantooromgeving, in lobbies of recepties. Ook in horecagelegenheden of winkels is dit een tijdloze en zo ook duurzame oplossing voor de nieuwe hygiene eisen. Een ideale tool om contact te maken met jouw bezoekers en tegelijk de hygiëne te waarborgen.

De interactieve PixioDisplay is voorzien van Android en zo heb je toegang tot talloze (narrowcasting) applicaties via de Google Playstore. Zo is de PixioDispenser van afstand te bedienen en zijn de mogelijkheden in gebruik zeer divers.

Vraag een prijslijst aan

De toepassingen van de PixioDisplay: verfrissend veelzijdig!

Hygiene

Het voldoen aan hygiene standaarden is belangerijker dan ooit. De PixioDispenser is geintegreerd met een desinfectiespray met automatische sensor (touchless). Zo kan je jouw handen desinfecteren zonder dat je een pompje of flesje aan hoeft te raken waar bacterien op zitten van een ander.

Marketing en communicatie

Het desinfecteren van de handen neemt even de tijd in beslag van jouw bezoeker. Maak optimaal gebruik van dit moment en breng jouw boodschap over in de vorm van informatievoorziening of val écht op met bewegend beeld, zelfbediening en geluid.

Interactie

Neem jouw bezoeker na het desinfecteren van de handen mee op een (online) reis via het interactieve touchscreen en creëer een zeer bijzondere klantervaring.

Hoe werkt de PixioDispenser?

Met de PixioDispenser bied jij de mogelijkheid om de handen te ontsmetten. Tegelijkertijd vraagt het 21,5inch display direct de aandacht, hierdoor is het een perfect middel om een boodschap over te brengen.

De PixioDispenser draait op Android software, zo is er toegang tot internet en talloze (narrowcasting) applicaties. Zo kunnen applicaties of websites getoond worden en kan er gekozen worden om de content op afstand te (laten) beheren.

Contactloze desinfectiespray

De desinfectiespray is contactloos te gebruiken door een automatische sensor.

Groot 21,5inch LCD touchscreen

Dit maakt de display een echte eyecatcher en hier ontkom je niet aan bij binnenkomst. Na het desinfecteren van de handen is het touchscreen veilig en interactief te gebruiken.

Eenvoudige besturing en beheer

Door de Android-software op de PixioDispenser werkt deze net zo eenvoudig als een tablet. De display is uitgerust met wifi en zo kan je naast internet ook gebruik maken van de Google Play Store die toegang bied tot talloze (narrowcasting) applicaties. Zo is het mogelijk om content op afstand te (laten) beheren.

Veilig en hygiënisch

Om aan de hygiëne standaarden te voldoen leveren wij desinfectiemiddel met alcoholpercentage v.a. 70%. Zo mogen wij onder meer leveren aan ziekenhuizen en tandartspraktijken. Ook kan de PixioDispenser gevuld worden met eigen desinfectiemiddel mits deze vloeibaar is (geen gel).

Een unieke Marketing & Communicatie tool

Wil je meer weten? Of een prijslijst ontvangen?

Wil je graag weten hoe de PixioDispenser het best kan worden ingezet voor jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar onze prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!