Hygiëne oplossing

Informeer medewerkers, klanten of bezoekers en laat ze veilig hun handen desinfecteren bij binnenkomst!

De PixioDispenser voor optimale veiligheid en hygiëne!

Met de PixioDispenser zorg je voor de veiligheid van jouw medewerkers en bezoekers door alle interne hygiënevoorschriften opvallend en doeltreffend te communiceren! Bovendien is de PixioDispenser voorzien van een ingebouwd en contactloos desinfectiesysteem. Ideaal voor bedrijven, showrooms en winkels om hun bezoekers op een veilige manier welkom te heten!

Plug & plug oplossing

Door de fraaie uitstraling van de PixioDispenser past deze uitstekend in elke ontvangstruimte. Zowel binnen kantooromgeving, in lobbies of recepties. Ook in horecagelegenheden of winkels is dit een tijdloze en zo ook duurzame oplossing voor de nieuwe hygiëne eisen.

Het interactieve scherm draait op Android. Zo heb je direct toegang tot talloze (narrowcasting) applicaties via de Google Playstore!

Zo werkt onze PixioDispenser

Geschikt voor iedere locatie!

Bedrijven

Plaats de display bijvoorbeeld bij de entree of receptie. Een centrale plek waar medewerkers en bezoekers niet om de informatie heen kunnen. Zo is iedereen in uw bedrijf op de hoogte van uw coronamaatregelen.

Showrooms

Veilig en hygiënisch uw showroom bezoeken. Belangrijk voor u en voor uw klanten. Met de informatie op de display zorgt u dat klanten hun aandacht onbezorgd kunnen richten op waar het om gaat: uw producten.

Winkels

Klanten lopen bij u in en uit. Dat is natuurlijk ook de bedoeling. Maar veiligheid en hygiëne in uw winkel gaan boven alles. Met de display bij de ingang weet u zeker dat iedereen op de hoogte is van uw hygiëneregels.

De voordelen van de PixioDispenser

Contactloze desinfectiespray

De desinfectiespray is contactloos te gebruiken door een automatische sensor. Hierdoor kan een optimale hygiëne worden gewaarborgd.

Effectieve marketing- en communicatietool

Deel als bedrijf de veiligheidsregels of het laatste nieuws. Voor horecagelegenheden is het scherm ideaal om bijvoorbeeld de dagspecial of het weekmenu te promoten.

Registreer jouw gasten

Gebruik de PixioDispenser om jouw gasten aan te melden of te registeren. Of biedt ze speciale producten aan in jouw interactieve webshop.

Of maak een onvergetelijke welkomstvideo

Geef jouw bezoekers een warm welkom door een persoonlijke welkomstvideo te laten zien bij binnenkomst. Daarin kun je kort vertellen wie jullie zijn en wat jullie bedrijf bijzonder maakt!

Benieuwd hoe je de PixioDispenser kunt inzetten voor jouw bedrijf?

We denken graag mee met onze klanten. Laat daarom hier je gegevens achter en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen en geven graag passend advies op maat.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!